Coola färgade linser

Färgade linser är fantastiska tycker jag. De finns i alla möjliga coola färger som gör att du ser allt från radikal till grymt cool ut. Även om det är förståeligt att vara skeptisk till något nytt, bör du verkligen testa dessa linser. Du kommer att vara nöjd med färgade linser eftersom de kan förbättra ditt självförtroende och även göra dig mer populär.

Färgade kontaklinser tillverkas genom att bokstavligen färga linsen. Nu för tiden kan det även gå så långt som att man ritar linjer och punkter för att bättre efterlikna den naturliga looken av ett mänskligt öga. Men linserna själva är inte färgade över den del som täcker iris (den färgade delen av ögat).

Det mest fantastiska med färgade linser är att dina ögon kan få det utseende som du själv väljer. Du kan imitera din favorit kändis, eller ändra dina ögon att se ut som en katt eller annat djur om du så önskar. Med färgade linser är möjligheterna obegränsade.


Förr i tiden var de flesta färgade kontaktlinserna gjorda för kosmetisk användning, det vill säga de hade ingen styrka som rättade till synfel. Detta har dock förändrats, tekniken har förbättrats och personer som behöver synkorrigering kan idag använda färgade linser precis som de skulle använda vanliga kontaktlinser. De är lika effektiva i att hjälpa människor se bättre. Linser utan styrka kallas Planolinser. Om du behöver synkorrigering, bör du undvika förmodligen dessa typer av linser, eller åtminstone ha i åtanke att du kommer att behöva använda en annan form av synkorrigering som glasögon för att kompensera för bristen på synkorrigering i Plano linser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0